Estatuts

VOLS – Voluntariat Solidari és una Associació sense ànim de lucre, declarada d’Utilitat Pública, que té com a fi, tal i com diu l’article 2 dels seus Estatuts:

  • Actuar, preferentment, en el camp de l’educació en favor dels infants i joves més pobres dels països en vies de desenvolupament a través dels següents àmbits: la sensibilització de la nostra societat, el suport i la promoció de projectes en els països en vies de desenvolupament, la recerca d’ajudes per a projectes i entitats dels països del sud.
  • Promoure, principalment entre els joves, el voluntariad al sud, col·laborar en la seva formació, donar suport i seguir els projectes en els quals participen.
  • Col·laborar principalment amb els projectes dels Salesians, les Salesianes i els Salesians Cooperadors al sud.

 
translator englishотдых хорватия отзывысистеме crm система управления взаимоотношений клиентамиКому доверить продвижение медицинского сайта? TOPODIN уже много лет успешно раскручивает сайты мед учереждений!церковь возрождение владимир мунтянмашинки на радиоуправлении купитьшкола тенниса Москвакостюмы для мальчиков в детский сад купить