"Al fin y al cabo, somos lo que hacemos para cambiar lo que somos" Eduardo Galeano

La raó de ser i el motor de VOLS és el Voluntariat, no s'entén l'entitat d'una altra manera. Persones que de forma totalment altruista posen el seu temps, coneixements i energia per contribuir a la construcció d'un món més just i solidari, tant al nord com al sud. El nostre signe d'identitat:"Pel Dret a l'Educació", el defensarem on sigui, perquè creiem que és la base per aconseguir ciutadans globals més crítics que estiguin disposats a lluitar per transformar la societat.

[toggle state="closed" title="Voluntariat Internacional"]

El contacte amb les realitats del Sud permet apropar-nos a realitats diverses i molt diferents a la nostra. És un viatge que s'ha d'emprendre amb obertura de ment, sense prejudicis, amb moltes ganes "d'empapar-se" i d'aprendre d'altres persones i projectes. I per damunt de tot, amb l'objectiu que sigui una experiència que després ens serveixi per comprometre'ns al nord i al sud per lluitar per un món més just i promovent el dret a l'educació.

AQUÍ PODEU ACCEDIR A TOTA LA INFORMACIÓ PER AL VOLUNTARIAT 2020

 

[/toggle]

[toggle state="closed" title="Voluntariat Local"]

Des de VOLS entenem la sensibilització, l'educació pel desenvolupament i la incidència política com les claus per canviar les regles del joc de la desigualtat. Anar a viure una experiència de Voluntariat Internacional ens ajuda a obrir els ulls, ser més receptius, oberts de ment, etc. Poder observar les desigualtats extremes in situ sovint ens porta a la rebeldia contra un sistema marcat pels interessos econòmics i en el que molts cops la persona es converteix en un número.

Creiem que a escala local es pot fer molt, implicant-nos en les decisions més properes dels nostres governants, escollint el tipus de vida que volem, els productes que comprem, apostant per polítics que creuen en el bé comú, etc. Tot això farà que de mica en mica les decisions a nivell més local tinguin una repercusió global.

Des de VOLS us podem oferir la il·lusió de posar un petit gra de sorra i participar en aquesta empresa ciutadana i us animem que col·laboreu amb nosaltres. Ho podeu fer des de les diferents COMISSIONS DELEGACIONS de l'entitat. Estem convençuts que el vostre suport, de ben segur, serà cabdal.[/toggle]

 

Лечение инсульта стволовыми клетками в Германии

полигон отзывы

отзыв MFX

Jeanneau 54

купить агрегаты передвижные сварочные

wader игрушки

как подключить плазму к ноутбуку

детские рубашки для девочек

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries