08 Mai

"Voluntariat per a transformar" Trobada de les ONGD de la Inspectoria SMX

Van participar-hi un total de 28 membres de VOLS i Solidaridad Don Bosco procedents de Barcelona, Huesca, Menorca, Lleida, Rota, Málaga, Córdoba, Morón de la Frontera, Sevilla i La Orotava (per videoconferència).

Els dies 27 i 28 d'abril vam tenir a Sevilla, a la seu de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, la trobada que congrega cada any a persones voluntàries, responsables de seus i delegacions ... de les ONGD que formen part de la Inspectoria. Aquest any van participar 28 voluntaris de VOLS i de Solidaridad Don Bosco procedents de Barcelona, Huesca, Menorca, Lleida, Rota, Málaga, Córdoba, Morón de la Frontera, Sevilla i La Orotava (per videoconferència).
"Voluntariat per a transformar" va ser el lema de tota la trobada, en què, des d'una dinàmica dialògica i participativa, es van compartir i analitzar les diferents accions que es desenvolupen des del Voluntariat, tant individual com col·lectivament, i es va reflexionar sobre com es pot facilitar que siguin eficaces i veritablement transformadores.
Hi va haver espai per posar en comú els valors fonamentals que les presents creien que havien de ser característics i identificadors d'una ONGD Salesiana i es van donar els primers passos en la construcció d'una nova visió compartida com a ONGD Salesiana.
Agraïm als que es van desplaçar fins a Sevilla i van dedicar aquest cap de setmana a compartir, a reflexionar, a construir la identitat de l'ONGD de la Inspectoria. Esperem que hagi estat per a les persones participants una trobada enriquidora i que ens motivi a seguir compartint i creixent juntes.
Darrera modificació el Dimecres, 08 Mai 2019 07:03
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi