07 Jul

VOLS-Terrassa present a la Festa Major Solidària

La delegació de VOLS – Terrassa aguanta la calor com ningú! El passat cap de setmana ha estat present a la Fira Solidària de la ciutat, en el marc de la celebració de la Festa Major de la localitat que es realitza del 3 al 8 de juliol.

Ha estat un gran moment per a retrobaments, tallers, activitats, solidaritat i fins i tot un sorteig!! El número 50 va ser el premiat i l’afortunat o afortunada podrà gaudir d’un vermut a la Bauhouse i una samarreta de l'ONGD.  

Per descomptat que la botiga solidària hi ha estat present i un taller d’atrapasomnis ha captivat a molts dels vianants que han decidit aturar-se una estona a l’estand de VOLS.

D’altra banda, l’exposició Obrint Fronteres, Creuant Camins, es pot visitar fins avui a la biblioteca del districte 2 de Terrassa, al carres Sant Cosme 157.  La Campanya “Obrint Fronteres, Creuant Camins” recull l’experiència d’un grup de voluntaris i voluntàries que tot creuant l’estret de Gibraltar, coneixen altres joves que miren d’obrir-se camí.

A part de l’exposició també s’ha comptat amb el testimoni directe de Simakha i Saliou, que ha permès posar rostre a les persones que arriben d’aquesta odissea de creuar l’estret i que en moltes ocasions hi deixen la vida en la recerca d’una vida millor. 

Darrera modificació el Dimarts, 07 Juliol 2015 11:58
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi