19 Set

VOLS present a la 19ª Mostra d’Entitats de la Mercè

En el context de les festes de la Mercè de la ciutat de Barcelona, que s’inicien avui 19 de setembre fins al proper 24 de setembre ,  VOLS serà present dissabte 20, diumenge 21 i dimecres 24 de setembre, d’ 11h a 19h,  a l’estand nº40 de la Mostra d’Entitats,  que s’ubica a la plaça Catalunya.Una oportunitat excel·lent per mostrar a la ciutadania els projectes solidaris que es duen a terme.

Amb un objectiu ben clar, fer-se present davant la ciutadania i explicar la tasca que l’entitat duu a terme en els àmbits de l’educació pel desenvolupament, el voluntariat i la cooperació al desenvolupament. Aquí podeu consultar la ubicació de l’estand de VOLS.
 
Com a moviment associatiu que és VOLS, és previst que més d’una desena de voluntaris facin la cobertura de l’estand i puguin informar al detall a totes les persones que s’apropin.
 
La Mostra d’Enguany compta amb una peculiaritat que li afegeix un segell especial: Barcelona ha estat escollida Capital Europea del Voluntariat aquest 2014. Aquí el programa. Més informació a http://www.mostrabcn.cat/

Darrera modificació el Dilluns, 10 Novembre 2014 14:37
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi