21 Nov

VOLS: Pau per a Bolívia

VOLS - Voluntariat Solidari vol transmetre la seva solidaritat i preocupació pel poble bolivià davant la situació d'inestabilitat que s'està vivint aquests dies.

Des de fa aproximadament dues dècades VOLS, conjuntament amb Solidaridad Don Bosco treballa en diferents regions de Bolívia, impulsant projectes de desenvolupament per a la joventut i poblacions indígenes, amb la família salesiana i la Fundació Machaqa Amawta.

Per això mostrem el nostre rebuig davant les accions violentes i la vulneració de drets que s'estan produint i que, malauradament, estan afectant en major mesura a la població més vulnerable i desprotegida.

Fem una crida perquè es garanteixin els drets humans de la població boliviana i es restableixi la convivència pacífica, especialment vulnerada pels cossos de seguretat de l'estat com pels militars.

Reclamem una solució pacífica que garanteixi tant la constitució boliviana com els tractats internacionals.

Agraïm tant als salesians i salesianes a Bolívia, com a la Fundació Machaqua Amawta l'acompanyament al poble en aquest difícil moment prestant el seu servei educatiu i de promoció integral en la mesura que les circumstàncies ho permeten.

Agraïm la proximitat de tota la família salesiana en el món, i desitgem la ràpida, pacífica i justa solució a el conflicte.

Darrera modificació el Dijous, 21 Novembre 2019 14:11
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi