06 Mai

La Cursa Solidària VOLS-Navas arriba a la seva 8ª edició

Tindrà lloc el proper diumenge 14 de juny i, com cada any, el punt de sortida i arribada és la plaça Ferran Reyes de Barcelona, al costat de la parròquia Sant Joan Bosco on té la seu VOLS-Navas. JA POTS INSCRIURE’T AQUÍ.

La cursa s’ha convertit en una cita obligada per a petits i grans del barri de Navas de Barcelona: el seu caràcter popular i solidari fa que els corredors i corredores repeteixin i donin a conèixer aquesta cita esportiva.

Cada any la recaptació de les inscripcions es destinen a un dels projectes de cooperació al desenvolupament que l’entitat duu a terme als països empobrits. Enguany és en suport al projecte de construcció d’una Escola a la població de Cinkassé al nord del Togo (Àfrica occidental).

Destaca la important implicació de particulars i comerços del barri que faciliten de manera desinteressada tot el necessari per a que la recaptació de manera íntegra pugui anar destinada al projecte esmentat.

La cursa té quatre proves distribuïdes per edats dels corredors i corredores.

A les 10h tindrà lloc la sortida de la cursa d’adults (a partir dels 17 anys), corren junts les categories de Sèniors, Veterans A i Veterans B. Es premien els tres primers classificats masculins i femenins de les tres categories.

A les 11h tindrà lloc la sortida de la cursa Juvenil, per participants en edats compreses entre els 11 i els 16 anys.

A les 11:30h és el torn de la cursa infantil per a nens i nenes d’entre els 5 i els 10 anys. I finalment, la cursa més esperada de totes, la dels petits fins als 4 anys.

Darrera modificació el Dimecres, 06 Mai 2015 14:52
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi