25 Mai

VOLS-Navas se suma a la #CursaperlaSolidaritatGlobal i col·labora amb les persones damnificades pel coronavirus a Àfrica i Amèrica llatina

La família salesiana et necessita més que mai per donar resposta a les greus conseqüències de la pandèmia en les persones més vulnerables.

Des de VOLS - Bosco Global i en el marc de la campanya #EmergènciaCovid-19 “Davant la pandèmia, Solidaritat Global” t’animem a inscriure’t i participar en la “Cursa per la Solidaritat Global”, del 5 al 24 de juny.

Corre, camina, ves en bici .. i, si no pots, des de casa amb el Dorsal Zero. Una #CursaperlaSolidaritatGlobal per a totes les edats en què la teva participació i compromís és el més important. Estaràs contribuint a aquesta cursa de fons per lluitar per una solidaritat global que requereix mirar el món d’una altra manera, amb menys egoismes i de forma més global.

Els fons recaptats es destinaran a les persones més vulnerables afectades per la pandèmia a l’Àfrica i Amèrica Llatina. Comparteix la iniciativa amb familiars i amics! La família salesiana et necessita!

Persones beneficiàries

L’import recaptat es destinarà a les realitats salesianes a les quals estem donant suport en aquesta situació d’emergència provocada pel coronavirus:

  1. Suport a l’emergència social-alimentària a Mali
  2. Suport a la casa d’acollida de nens vulnerables a Kandi (Benín)
  3. Suport a les famílies més vulnerables de Koubri (Burkina Faso)
  4. Suport a la infància i joves més vulnerables a Etiòpia
  5. Casa d’acollida nenes del carrer a Abidjan (Costa d’Ivori)
  6. Casa d’acollida nens del carrer a Lomé (Togo)
  7. “Por el pan de cada día” (Ecuador)

Tota la informació dels projectes a boscoglobal.org/ca/emergenciacovid19/

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi