06 Set

VOLS i Solidaridad Don Bosco segueixen avançant en un projecte comú d'ONGD inspectorial

Els dies 3, 4 i 5 de setembre s'ha reunit a Sevilla el personal tècnic de les ONGD VOLS i Solidaridad Don Bosco per seguir avançant en la definició de les línies estratègiques del projecte comú d'una única ONGD inspectorial: "Bosco Global". La trobada ha permès seguir avançant en la coordinació i el treball de les diferents àrees de la nova organització.


En aquests dies s'ha estat avançant en l'estratègia comuna de cara als propers anys, estudiant la situació actual de VOLS i Solidaridad Don Bosco a través d'una anàlisi DAFO. Per a aquest treball s'ha comptat amb les aportacions de persones voluntàries i sòcies, Directors, coordinadors de Pastoral i altres persones vinculades. En els propers dies les conclusions d'aquestes línies estratègiques es tornaran a enviar a la base social de les dues ONGD per ajudar a definir les prioritats d'aquest nou projecte.


L'elaboració de l'estratègia del projecte comú "Bosco global" està sent acompanyada per Óscar González López, per la seva formació i experiència en l'acompanyament de processos estratègics amb altres entitats. A més, Óscar és actualment director titular de les Cases Salesianes de Palma del Condado i de Carmona i ha estat membre de Solidaridad Don Bosco durant molts anys.

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi