16 Gen

VOLS es reuneix amb Solidaridad Don Bosco i Jóvenes y Desarrollo a Sevilla en el marc del treball conjunt en EpD

Els dies 12 i 13 de gener es van reunir a Sevilla els equips d'Educació per al Desenvolupament (EpD) de les tres ONGD de Salesians al territori espanyol (Jóvenes y DesarrolloSolidaridad Don Bosco i VOLS) per coordinar el treball que estan realitzant actualment, i l'estratègia a seguir en els propers anys. A la reunió va acudir-hi personal tècnic de Badajoz, Barcelona, ​​Bilbao, Lleó, Madrid, Oviedo, Santander, Sevilla i València.

Un dels principals temes de la trobada va ser la coordinació del projecte "En Som més", projecte que actualment estan desenvolupant les tres ONGD per a la prevenció de l'odi la radicalització en gairebé un centenar de centres educatius i en el qual participaran més de deu mil joves.

A més, també es van plantejar els futurs projectes que es van presentar a convocatòries per al seu posterior desenvolupament. D'altra banda, es va començar a preparar la II Trobada Interregional de joves de les ONGD de Salesians, en què participaran joves de L'Espiral Solidària i Iniciativa Solidària, i que tindrà lloc a la Casa Salesiana de Martí-Codolar els propers 13, 14 i 15 d'abril.

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi