15 Oct

VOLS dóna suport al Sínode de l'Amazònia # Descalça't

VOLS, des de la iniciativa "Enllaça't per la Justícia" i la campanya "Si cuides el planeta, combats la pobresa" volem donar suport al Sínode de l'Amazònia i reafirmem la nostra opció sincera a favor de la defensa de la vida, la defensa de la terra i la defensa de les cultures.

Ens unim a l'Església Universal recolzant el Sínode de l'Amazònia que s'està celebrant a Roma del 6 al 27 d'octubre, amb el tema, "Amazònia: nous camins per a l'església i per l'ecologia integral".

El Sínode donarà una empenta molt gran a portar la proposta de l'Ecologia Integral com un nou camí eclesial davant la crisi social i ambiental que estem vivint, a les nostres organitzacions, a tota l'Església i als espais de Xarxa on som.

Uneix-te al repte "Descalça't per l'Amazònia"

Per estar en sintonia i donar-lo a conèixer en els nostres ambients, volem proposar-vos un repte per a les xarxes socials, que ens enllaça amb els nostres germans i germanes de l'Amazònia i que visibilitza la nostra implicació en el Sínode.

Us proposem fer el gest simbòlic de descalçar-vos i trepitjar la terra. Fes-te una foto i comparteix-la a les teves xarxes socials amb el hashtag # SinodeAmazonia.

Darrera modificació el Dimarts, 15 Octubre 2019 11:38
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi