27 Nov

VOLS al programa de TV “Terrassa Solidària”

Ahir, un equip de periodistes del Canal Municipal de Ràdio i Televisió de Terrassa va entrevistar a Begoña Simal, Secretària Tècnica de l’ongd.

L’entrevista sorgeix arrel del documental projectat la setmana passada a Terrassa, organitzat per la delegació titulat “Les Costures de la Pell”, on es presenta la situació de les dones treballadores a la indústria tèxtil a la ciutat de Bangalore (Índia).

Simal va destacar “el paper que els consumidors tenim en l’origen i la producció de la roba i productes als que accedim quotidianament.” I va demanar que “cadascú, en la mesura de les seves possibilitats, es pugui informar del que comporta l’adquisició de certs productes i canviar alguns hàbits de consum.” L'entrevista s'emetrà abans de Nadal.

VOLS-Terrassa va ser la primera de les delegacions de l’entitat -fa més de 20 anys des de la seva creació-, i ha estat puntal i referent del voluntariat internacional.

D’altra banda, l’Ajuntament de Terrassa des de ja fa molts anys ha esdevingut també una peça clau en el suport dels projectes de cooperació i sensibilització que s’impulsen des de VOLS-Terrassa. En el terreny de la cooperació en els últims anys ha donat suport a un Centre de Joves a Guinea Conakry, al Centre Laura Vicuña a Cotonú, Benín, i en l’actualitat a l’ampliació d’una Escola de Secundària a Cinkassé, al nord del Togo.

Darrera modificació el Divendres, 27 Novembre 2015 09:08
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi