Imprimir aquesta pàgina
21 Mar

Un grup de 35 joves de VOLS participa en la trobada Interregional “Dóna-li la volta al món!”

El cap de setmana del 15 al 17 de març 110 joves i 35 educadors / es procedents de localitats de l'Estat van participar en la Trobada interregional de joves “Dóna-li la volta al món!” que va tenir lloc a Mohernando (Guadalajara). Des VOLS van participar-hi nois i noies procedents de Badalona i Mataró, un total de 35.

Des de la mateixa tarda de divendres, els nois i noies participants (d'edats compreses entre els 13 i 22 anys d'edat) es van ficar a la pell de diferents col·lectius que actualment treballen de forma real en la defensa dels Drets de diferents col·lectius a nivell global, com són les treballadores tèxtils del Brasil, desplaçats per qüestions ètniques racistes (roginyes), destrossa-noces de l'Índia, fotoperiodistes, dones rurals europees, col·lectiu indígena amazònic, etc ... escenificant un Fòrum Social Mundial suposadament organitzat amb motiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets humans, que va tenir lloc el passat 10 de desembre.

Aquesta trobada forma part del projecte Espiral Solidària amb Horitzó 2030 finançat per l'AECID (Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament) i desenvolupat en consorci amb les ONGD salesianes Solidaridad Don Bosco i Jóvenes y Desarrollo.

Darrera modificació el Dijous, 21 Març 2019 09:10
Valorar aquest article
(0 vots)