11 Gen

#TornaCanviada2016 – III Fira de Voluntariat Internacional

VOLS participa conjuntament amb d’altres 14 entitats en la #TornaCanviada2016 – III Fira de Voluntariat Internacional. Serem presents aquest dijous, 14 de gener de 18 h – 21 h, a la Fede.cat (C/Tàpies, 1-3 de Barcelona), per presentar la nostra oferta de Voluntariat Internacional.

Ladede.cat Per tercer any consecutiu Lafede.cat celebra la seva Fira de Voluntariat Internacional. En aquesta tercera edició 15 ONG federades presentaran les propostes de viatge a 37 països. El primer consell per viatjar de manera responsable és preparar el viatge amb temps, per això la Fira es celebra sempre a principis d’any.

Voluntariat a terreny, Camps de solidaritat, Voluntariat internacional. Algunes ONG organitzen viatges solidaris i no només a destinacions diferents, sinó que el tipus de viatge que proposen també és diferent. El que sí que comparteixen les entitats és que plantegen els viatges com a oportunitats per a la formació i per això planifiquen sessions formatives, imprescindibles per conèixer no només quins són els problemes del país o zona que es visitaran, sinó quines són les actituds que s’han d’evitar, o com funciona el sistema de cooperació internacional, i quin és el rol i la manera de treballar de l’ONG sobre el terreny.

Quinze ONG presentaran les seves propostes per a 37 països. L’objectiu d’aquesta III Fira és facilitar el procés de consultes i visites a les persones interessades en viatjar a d’altres països de la mà d’ONG. Les organitzacions convidaran a berenar als assistents mentre aquests fan les preguntes que considerin necessàries als diferents estands. Per què hauran posat el mapa del món (el de  Peters) a l’inrevés a la publicitat? La resposta el 14 a Lafede.cat.

Per a més informació: infoAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 93 442 28 35.

Vídeos de les entitats sobre estades i viatges solidaris

Darrera modificació el Dilluns, 11 Gener 2016 14:53
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi