02 Nov

La campanya "Suma’t x els drets de la infància" a Horta i Terrassa

Aquests dies, hem tingut el plaer de poder anar a explicar presencialment la Campanya “Súma’t x els drets de la infància”  a les escoles salesianes del barri d’Horta de Barcelona i també de Terrassa.

L’acollida ha estat immillorable i sortim amb la sensació de que entre tots – alumnat, docents, ONGD - hem debatut i reflexionat sobre la situació dels Drets dels Infants arreu del món, posant de manifest la necessitat d’actuar, cadascú des de les seves possibilitats i realitat per anar treballant perquè aquests 8 Drets fonamentals: Dret a la vida; dret a l’educació; Dret a l’alimentació; Dret a la salut; Dret a l’aigua; Dret a la identitat; Dret a la llibertat i Dret a la protecció, es compleixin arreu.

Alguns d’aquests vídeos ens han servit per a poder treballar les dinàmiques a l’aula. I hem acabat totes les sessions convidant als infants a sumar-se a la campanya amb una acció simbòlica d’escriure - en un paper en forma del signe Súma’t - perquè se sumen ells, penjant-ho després al tauler de suro de l’aula, amb la intenció de reflexionar. 

Darrera modificació el Dilluns, 02 Novembre 2015 10:07
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi