16 Oct

Si us plau, Pobresa Zero!

Demà, 17 d’octubre, se celebra el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa. Avui al matí hem estat davant al Parlament de Catalunya donant suport a la campanyaPobresa Zero, enguany sota el lema “12 fronts en la lluita contra les desigualtats”.

Ha estat l’ocasió per reclamar als nous representants institucionals polítiques que actuïn sobre les causes estructurals de les desigualtats amb l’objectiu d’afavorir la redistribució de la riquesa, oferir un marc real d’igualtat d’oportunitats i garantir una vida digna per a tothom.

L’acte s’ha iniciat amb la lectura del manifest unitari promogut per les entitats i moviments socials, seguit de la lectura per part de diferents representants de les entitats de “12 fronts en la lluita contra les desigualtats”, corresponents als 12 mesos de l’any i que s’han anat penjant en un panell. Finalment, s’ha procedit a l’entrega de les demandes als representants polítics del Parlament de Catalunya i s’ha procedit a l’entrada per registre de les peticions.

Totes les fotografíes de l’acte i també un vídeo el trobareu al Facebook i podeu anar seguir la informació a twitter sota els hashtags: #17O #PobresaZeroCat #12frontsxigualtat

Darrera modificació el Divendres, 16 Octubre 2015 10:32
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi