16 Des

Recollida de joguines I Pastorets Solidaris a VOLS – Terrassa

Campanya “Cap infant sense joguina”

VOLS-Terrassa convida a participar un any més a la Campanya de Nadal “Cap infant sense joguina”, amb l’objectiu que els infants amb més dificultats puguin gaudir d’una nit de reis plena d’il·lusió i màgia.

El més important és posar el seu granet de sorra perquè cada nen i nena tingui una joguina, i que aquesta sigui nova. La Recollida es farà el 27 de desembre i el 2 i 3 de gener a la plaça Vella de la ciutat on hi hauran tallers infantils i actuacions per a totes les edats, i el 3, 4 i 5 de gener als Salesians Terrassa.

Necessitem voluntàries/es perquè ens doneu un cop de mà en la Campanya de Nadal. Us podeu inscriure aquí.
https://docs.google.com/a/salesians.cat/forms/d/1OhvEhVcOUD5_g4dKUGE1OpTJ9CAhE06VZSHPvYT-I7s/viewform

Pastorets solidaris 

D’altra banda, el Centre Juvenil Salesians Terrassa, per mà de la seva secció de teatre, el grup Ja Som Algú, estrenarà el diumenge vinent dia 21 de desembre a les 17:00h els Pastorets. La representació serà al teatre dels Salesians de Terrassa (C/ Sicília, davant del núm. 8).

Coincidint amb el 25 aniversari del grup, han volgut adaptar l’obra de Josep Maria Folch i Torres i donar-li un aire de modernitat i frescor, a més d’introduir moltes sorpreses per tal de captar l'atenció de l’espectador.

La seva proposta va dirigida clarament a un públic familiar, recomanada també pels més petits. En total faran quatre representacions, concretament, els dies 21, 27 i 28 de desembre a les 17:00h i el 4 de gener a les 19:00h. Es pot fer efectiva la reserva d’entrades a  www.jasomalgu.es.

Fidels al seu estil altruista i solidari, la recaptació íntegra de totes les representacions anirà destinada a col·laborar amb el projecte de la construcció d’una escola a Cinkassé (Togo) http://volsajudarprojectecinkassetogo.com/ ; un projecte de  VOLS. A més, a totes les representacions hi haurà punt de recollida de joguines noves, donant suport a les campanyes solidàries de Nadal de la mateixa ONG VOLS.

Per a més informació podeu adreçar-vos a www.facebook.com/ongvolsterrassa i a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi