23 Gen

Primers passos en l'ampliació de l'escola secundària de Yaoundé, al Camerun

Ens alegra compartir l'inici de la primera fase de la construcció del projecte Ampliació de l'escola secundària salesiana de Yaoundé, al Camerun. 

Amb l'objecte de millorar l'accés a una educació de qualitat per a la població jove vulnerable de barri de Mimboman, s'ha dissenyat un edifici de tres plantes que es construirà per mòduls -un total de 3- i que inclou aules, laboratoris i despatxos.

El projecte permetrà augmentar el nombre d'alumnat i completar un cicle educatiu, ampliant l'oferta també al Batxillerat, obrint d'aquesta manera, la porta als estudis superiors.

El mòdul central, el que s'ha començat a executar, comptarà amb un total de 12 aules totalment equipades. Aprofitant que és època seca -l'època de pluges al Camerun va de maig a novembre- ja s'ha anivellat tot el terreny i s'ha començat la fonamentació.

En els propers mesos s'aixecarà l'estructura de l'edifici i s'espera que abans que comenci el proper curs 2020-2021 l'edifici estigui acabat i equipat per rebre el nou alumnat.

D'altra banda, ja s'ha adquirit el mobiliari i l'equipament per a les 12 aules, que de forma provisional s'estan utilitzant amb l'alumnat en un altre edifici d'ús temporal.


A més de les aportacions de les cases salesianes el projecte compta amb el finançament de: Ajuntament d'Abrera, Ajuntament de l'Hospitalet, Diputació de Huesca, Fundació Magone, Ajuntament de Mataró, Mans Unides, Fundació Roviralta, Diputació de Sevilla i Ajuntament de Terrassa.

Darrera modificació el Dijous, 23 Gener 2020 14:05
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi