28 Mai

“Mou el cor”: III torneig solidari a VOLS Badalona

En el marc de la campanya No hi ha somnis impossibles. Endavant!

El diumenge 20 de maig va tenir lloc als patis de Salesians Badalona aquesta iniciativa, impulsada des de la delegació de VOLS de Badalona. Un grup d’uns 30 joves entre membres de la delegació a la ciutat, l’equip zero del torneig, l’espiral solidària i voluntariat per a la realització de la jornada, van portar endavant l’organització d’un campionat de futbol, de 3x3 de bàsquet i una masterclass de zumba.

El resultat va ser una jornada molt maca i intensa amb una participació de 300 persones que, des de les 8h del matí, amb l’arribada dels organitzadors i voluntaris fins les 18.30h, amb la clausura del torneig, va aportar molta vida, joventut i il·lusió. Al torneig hi van participar 12 equips de futbol sala, 10 equips 3x3 de bàsquet, i força gent al concurs de triples. La participació a la masterclass de zumba va comptar amb la participació de 60 persones.

Durant tota la jornada participants, acompanyants i visitants van poder gaudir d’un servei de bar “solidari” que va permetre recuperar forces i assedegar a tothom.

El torneig s’emmarca en la campanya No hi ha somnis impossibles. Endavant!, una iniciativa conjunta de les tres ongd de Salesians a l’Estat – VOLS, Solidaridad Don Bosco y Jóvenes y Desarrollo – que vol donar a conèixer el treball que des d’aquestes organitzacions es fa a casa nostra i als països empobrits. No va faltar una paradeta amb productes de comerç just i es van vendre samarretes de l’entitat i de la Moguda Juvenil Salesiana.

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi