29 Set

"La primera experiència conjunta de voluntariat internacional de les tres ONGD salesianes ha estat un èxit"

Aquest estiu passat ha estat el primer en realitzar una experiència conjunta de voluntariat internacional a Ceuta iTànger de les tres ONGD - VOLS, Solidaritat Don Bosco i Joves i Desenvolupament regió Est - de la Inspectoria Maria Auxiliadora. Josep Maria Torrents, president de VOLS - Voluntariat Solidari ho valora molt positivament.  

La col·laboració i coordinació entre les ONGD Inspectorials i també a nivell estatal marquen la línia de treball cap a una única ONGD a Espanya que englobi les tres actuals. Recentment s'ha llançat la campanya inspectorial conjunta "Suma't X els drets de la Infància".
 
En aquests propers dies es publicarà la nova oferta de voluntariat internacional per a l'estiu 2016, i es detallaran les dates per a la inscripció i els diferents passos a seguir.
 
D'altra banda, el passat 19 de setembre va tenir lloc a Barcelona una trobada amb els voluntaris internacionals de l'estiu 2015 de VOLS, per valorar i compartir les seves experiències. Elisabeth Roura, en aquest vídeo, ens explica les seves vivències, sentiments i impressions de Ceuta. 

 

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi