13 Mai

L'última fase formativa per marxar a les destinacions solidàries

El proper dia 31 de maig finalitzarà el procés formatiu de les persones que aquest any 2014 realitzaran un voluntariat internacional. Aquesta jornada, dins el marc de les XVIII Jornades de Solidaritat i Cooperació , serà dedicada a dos temes com la llibertat d’expressió i el diàleg interreligiós.

Fins el moment hem realitzat ja tres caps de setmana de formació així com la primera jornada formativa, centrada en el moviments migratoris i els problemes a L’Àfrica Sudsahariana.

Al llarg dels caps de setmana formatius hem treballat temes com les motivacions, els actors, mecanismes i processos responsables de l'empobriment del món, hem conegut el que és el deute odiós, les traves administratives i la situació de les persones indocumentades, hem conegut  la feina de persones que treballen amb alfabetització de persones immigrades i entre d’altres el carisma de les Vedrunes i la feina de la Fundación Elin a Ceuta. També hem compartit amb voluntaris i voluntàries d’altres anys , que ens han explicat la seva experiència, i hem ofert quatre tallers de formació per als i les joves que varen participar  en el  cap de setmana formatiu del MJS, amb els tallers de consum responsable, immigració, educació inclusiva i el.laboració de projectes.

I per a que conegueu una miqueta més al grup d’aquest any, dir-vos que són set les persones que viatjaran per fer un voluntariat d’estiu, tres les que volen fer un voluntariat de llarga durada a partir del setembre i set més les que aniran a Ceuta a l’agost.

Tot seguit compartim amb vosaltres algunes fotos de les formacions.

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi