21 Des

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera col·labora amb els infants i dones més desfavorides d'Etiòpia

Concretament amb el Centre d’infants i joves de Mekanissa, a Addis Abeba, i Women in Development a Zway, donant suport a petites activitats generadores d’ingressos per a dones.

Des de VOLS agraïm el suport rebut per part de l’ajuntament de Santa Maria de Palautordera que amb la subvenció de projectes de cooperació concedida el 2019 ens ha permès realitzar l’acompanyament i seguiment al nostre soci local a Etiòpia (Salesians de don Bosco) per a la recerca dels recursos financers necessaris pel sosteniment dels projectes, així com la gestió i avaluació de les intervencions realitzades.

Descripció i seguiment dels dos projectes

A Addis Abeba (barri de Mekanissa) el Youth Center (Centre de joves) Don Bosco és un centre de dia que funciona tot l’any i que té com a objectiu la formació i preparació dels joves i adolescents per assumir responsabilitats en diversos sectors de la societat. El centre ofereix uniformes i material escolar, i també a l’alimentació dels infants i adolescents, que presenten índex de malnutrició importants. Durant l’any 2019 s’han atès 400 infants i adoles­cents d’ entre 4 i 18 anys, procedents de famílies de zones rurals. Women In

Zway el projecte Women in Development (WID Project) ha donat suport a petites activitats generadores d'ingressos per a dones: taller de fleca, cuina i rebosteria. Han participat 30 dones en situació de vulnerabilitat de Zway que han pogut facilitar una vida autosuficient i digna. El projecte inclou un període de formació orientada al món del treball (formació en gestió i habilitats orientades a l'activitat professional).

Al final d'aquest procés, d'acord amb cada beneficiària concreta, s'estableix un itinerari de treball a seguir. S’assisteix a cada beneficiària en la compra d'equipaments i en l'establiment de la seva activitat. Posteriorment, es segueix un detallat procés de monitorització i acompanyament que permeti a la beneficiària solucionar tots els problemes que pugui trobar en el desenvolupament de la seva activitat, fins arribar a una independència total.

ETI ZWA2

 2019 ETI MEK CJ2

Darrera modificació el Dilluns, 09 Març 2020 08:10
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi