06 Des

L’Ajuntament de l’Hospitalet finança l’equipament d’aules d’una escola de secundària al Camerun

L’aportació de 5.000 € per part de l’Ajuntament de l’Hospitalet atorgada a VOLS, en el marc de la concessió de la subvenció presentada en la convocatòria 2019 de cooperació a projectes de cooperació al desenvolupament, ha permès l’adquisició d’una part de l’equipament ( taules i bancs) per a les noves 12 aules que contempla l’ampliació de l’escola de secundària Don Bosco dels Salesians al barri de Mimboman, Yaounde, capital del Camerun.

Amb l'objecte de millorar l'accés a una educació de qualitat per a la població jove vulnerable de barri de Mimboman, s'ha dissenyat un edifici de tres plantes que es construirà per mòduls -un total de 3- i que inclou aules, laboratoris i despatxos.

A finals de gener s’ha iniciat la construcció del mòdul 2, amb 12 noves aules i, de moment, l’equipament nou s’està utilitzant provisionalment en les aules temporals de l’alumnat de secundària en unes instal·lacions cedides pel centre de formació professional Don Bosco, en la mateixa obra salesiana.

El projecte permetrà augmentar el nombre d'alumnat i completar un cicle educatiu, ampliant l'oferta també al Batxillerat, obrint d'aquesta manera, la porta als estudis superiors.

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi