18 Mai

Guanyadors del V concurs de fotografia "Un viatge a l'esperança" organitzat per Entarachen- VOLS

El concurs vol donar a conèixer la realitat dels països menys desenvolupats a través de les imatges de fotògrafs professionals i amateurs.

La delegació de la ongd VOLS a Huesca, coneguda com Entarachen-VOLS ha organitzat el V Concurs Fotogràfic "Un viatge a l'esperança" amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat dels països menys desenvolupats a través de les imatges de fotògrafs, tant professionals com amateurs.
Es tracta de donar a conèixer belles i impactants fotografies i de sensibilitzar sobre la realitat que envolta aquestes imatges.
 
Aquesta edició s'ha convertit en un èxit de participació amb més de 200 fotografies de moltíssima qualitat humana i amb fotògrafs de 9 nacionalitats diferents.
 
Es podrà gaudir d'algunes d'aquestes fotografies a partir del 18 de maig i fins al 3 de juny a l'exposició que es realitza al Centre Cultural Manuel Benito Moliner (Antic CC Escorxador) d'Osca, Sala 2, en el següent horari: dies laborables de 18h a 21h i dies festius de 12h a 14h i de 17h a 21h.
 
La inauguració i lliurament de premis es realitzarà avui 18 de maig a les 19h i l'acte serà amenitzat per la Coral "Voces Amigas".
 
Un cop reunit el jurat, es pot concloure que els guanyadors per categories han estat els següents ...
 
Premi a la millor fotografia per ...
 
Luis María Barrio amb la seva fotografia titulada ESCULTOR A LA FORÇA. Fotografia realitzada a Myanmar.
 
Com finalistes d'aquesta secció, han quedat ...
 
Mónica Padilla Perea, amb la seva fotografia titulada HOPE, realitzada a Lima (Perú).
 
Antonio Rico Gómara, amb la seva fotografia titulada PERFORMANCE A LA CARRETERA, realitzada a la carretera a Weyto des Turmi, direcció Arba Minch.
 
Javier Arcenillas, amb la seva fotografia titulada CIUTADANS DEL DESEMPAR, realitzada a Myanmar.
 

Per veure tots els premiats i les seves fotografies entreu aquí

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi