17 Mai

Fotos premiades en el VI concurs '' Un viaje a la esperanza'' d''Entarachen VOLS

Es podran veure les fotos guanyadores i moltes més a partir del proper dilluns 20 maig al Centre Cultural Manuel Benito Moliner de Huesca.

La VI edició del concurs fotogràfic "Un viaje a la esperanza", organitzada per Entarachen VOLS, ja té fotos guanyadores. En aquest enllaç podeu accedir-hi https://drive.google.com/drive/folders/1BRc4pjHzLulceqCdiLARLZjwAcXGZbms?usp=sharing

Millor Fotografia

Autor: Antonio Jesús Pérez
Títol: Princess i Joice estrenen vestit aquest diumenge
Aquesta fotografia va ser presa a Ghana.
Text: Al barri de Madina, situat a l'extraradi de la capital de gana (Acra), les petites germanes Princess i Joyce, estrenen vestits nous per a aquest diumenge.

Millor sèrie fotogràfica

Autor: Arturo López Illana

Títol: Toy
Foto presa a Etiòpia, Gambela
Text: Molt a prop de la frontera amb Sudan del Sud, hi ha diversos campaments de minories ètniques que van arribar a Etiòpia fugint de la pobresa i la guerra. Aquests tres infants ensenyen les seves humils joguines, que sens dubte, són el seu gran tresor.

Millor foto Projecte

Autor: Javi Julio Sierra
Títol: Escoles del desert.
ONG Getxo Atfal. Tindouf, Algèria.
Aquesta ONG Getxo Atfal porta col·laborant des de fa 20 anys amb els refugiats sahrauís que a causa del conflicte sense resoldre, porten malvivint al desert algerià com a apàtrides des de fa més de 40 anys. Aquest, és un projecte d'integració dels discapacitats en la societat sahrauí, els últims dels últims.
Infants que davant la falta de mitjans i coneixements especialitzats solen ser oblidats i repudiats.
Fa anys, unes dones van començar a crear escoles fe educació espacial, per poder atendre les necessitats d'aquesta població.
Després d'anys de dura lluita i gairebé sense recursos, han aconseguit integrar-los en un sistema educatiu, tot i les condicions en què viuen.
El projecte va destinat a beneficiar tant a la població infantil i adolescent Sahrauí amb discapacitats físiques o psíquiques com a les seves famílies i cuidadors, que majoritàriament són voluntaris.

Darrera modificació el Divendres, 17 Mai 2019 08:22
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi