09 Abr

Èxit de participació en la 1ª Cursa solidària a Sant Boi organitzada per VOLS i Salesians

Amb 400 corredors inscrits i havent de tancar les inscripcions abans d’hora, la 1ª Cursa Solidària - que va organitzar la delegació de l’ONG VOLS de Sant Boi i Salesians arran de la celebració del cinquantenari de l’Obra Salesiana de Sant Boi – va ser un èxit rotund.

Els diners recollits de les inscripcions a la Cursa aniran destinats a un projecte  dels salesians a Paraguai, concretament a la zona d’Asunción, la capital, per tal d’adquirir materials esportius per a l’Oratorio Don Bosco, en el qual participen joves molt vulnerables. També es va recollir una quantitat important d’aliments que s’han enviat al Banc d’Aliments.

L’activitat es va dur a terme diumenge 6 d’Abril. Ben d’hora pel matí, més de 70 voluntaris van col•laborar en l’organització del recorregut, tant fora com dins l’Escola. Els voluntaris van preparar el gran dia tot organitzant els dorsals, la recollida d’aliments, els detalls per als corredors, col•locant les tanques... I tot això en un clima d’entusiasme i, cert nerviosisme per tal que tot sortís bé. El sol i el bon temps van acompanyar la jornada.

A les 10:15 h es va donar la sortida als adults que feien un recorregut de 3Km pels voltants de l’escola.

Aquest mateix recorregut van fer els gairebé 200 juvenils -amb molt d’entusiasme i esforç- tot donat dues voltes des de la porta de l’escola fins a la meta. La seva cursa  va ser especialment emocionant pel gran nombre -nois i noies joves- corrent junts pel nostre barri i arribant a la meta amb cara de cansats però satisfets. Un gran inflable al centre del pati els donava la benvinguda al final de la carrera.

Cap a les 12:00 h del migdia, els alevins van córrer 500 metres tot donant dues voltes als camps de futbol, mentre que els infantils corrien o bé caminaven tot donant-ne només una. Alguns dels més petits hi anaven acompanyats dels seus pares i mares amb cotxet inclòs, perquè, és clar, no es volien perdre la cursa.

Diverses personalitats de l’ajuntament, de l’escola i de l’ONG es van encarregar de fer el lliurament dels premis. Els guanyadors i guanyadores de cada categoria van rebre una medalla i un llibre, enmig els aplaudiments entusiastes dels assistents.

L’AMPA de l’escola va organitzar una parada de venda d’entrepans i begudes -molt ben acollida en un dia tan calorós- juntament amb la venda de les samarretes del cinquantenari. 

Estem molt contents i satisfets pel bon ambient que es va crear i per haver contribuït a educar en la solidaritat i l’alegria a través de l’esport.

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi