15 Mai

Es posa la primera pedra simbòlica en el projecte educatiu de les Salesianes a Burkina Faso

Tot i que ja fa alguns mesos la construcció del projecte educatiu de les Salesianes a la població de Koubri, a Burkina Faso, ja està en marxa, la setmana passada la Mare General de la congregació de les Salesianes, Yvonne Reungoat, va visitar l'obra i va posar una primera pedra simbòlica acompanyada de la comunitat local salesiana i les autoritats locals i civils de la zona.

L'objectiu és disposar d'un centre educatiu que disposi d'una llar d'infants, escola de primària i secundària, centre de promoció de la dona, un foyer o casa d'acollida per a les noies més vulnerables i espais multiesport i lúdico-educatius amb obertura al barri.

De moment, des de VOLS s'ha donat suport a la Construcció d'una torre d'aigua en alçada i a la formació de 100 dones en horticultura. En el marc de la campanya inspectorial de les ongd de Salesians impulsada per VOLS, Solidaridad Don Bosco i Jóvenes y Desarrollo Región Este i titulada "Sembrant Oportunitats. Per l'educació i promoció de les dones a Burkina Faso" també s'està donant suport a la construcció i funcionament del Centre de Promoció Femenina.

D'altra banda, el viatge que es va fer al terreny a l'octubre de 2016 també va permetre treballar des de l'àmbit de la comunicació i la sensibilització la campanya "Sobirania alimentària a Burkina Faso".

 

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi