01 Ago

Els voluntaris locals van agafant les regnes del projecte

En Carles i l’Anna, voluntaris internacionals de VOLS expliquen la seva experiència a casa de la família d’un voluntari local i també com marxa el projecte a Huatabampo, Mèxic.

“El cap de setmana passat, el Pablo, el voluntari mexicà que viu amb nosaltres, ens va convidar a casa seva. Viu a Guaymas, una ciutat costera que es troba a unes tres hores de trajecte de Huatabampo. Vam marxar dissabte i vam tornar diumenge. Van ser 24 hores de turisme intens que ens van fer desconnectar del voluntariat.

La veritat és que se’ns va fer estrany marxar i, encara que soni exagerat, vam trobar a faltar els «nostres nens i nenes». Però va ser una molt bona experiència. La família del Pablo ens va rebre amb els braços oberts, amb molta alegria i ganes d’ensenyar-nos les seves tradicions i la seva terra.
 
Van portar-nos de ruta per indrets molt bonics mentre xerràvem de les diferències entre Catalunya i Mèxic. Són moltes les coses que ens diferencien, però també moltes les que ens uneixen. Ah! i a la nit ens van convidar a una festa de quinceañera amb mariachis, ball i molt menjar.”

Llegiu tot l’article

Darrera modificació el Dijous, 13 Novembre 2014 14:43
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi