26 Gen

Els inspectors salesians animen a participar a la campanya "No hi ha somnis impossibles. Endavant!"

Una campanya de les ongd de Salesians: Jóvenes y Desarrollo, Solidaridad Don Bosco i VOLS.

Els provincials de les dues inspectories d'Espanya: Juan Carlos Pérez Godoy i Cristóbal López, provincials dels Salesians de la Inspectoria Santiago el Mayor i Maria Auxiliadora, respectivament, han convidat per mitjà d'un missatge de vídeo dirigit a totes les comunitats educativo-pastorals salesianes a col·laborar amb la campanya solidària "No hi ha somnis impossibles, endavant!", iniciada el passat mes de novembre.

La campanya està promoguda per les tres ONGD de Salesians d'Espanya, que actualment estan en procés d'unificació: Jóvenes y DesarrolloSolidaridad Don Bosco i VOLS, i és la primera desenvolupada, de manera conjunta, per a tota l'Espanya Salesiana.

L'objectiu de "No hi ha somnis impossibles, endavant!" És col·laborar amb el treball que desenvolupen les ONGD, però també és una invitació a creure i somiar amb un altre món diferent. Com diu Juan Carlos, "nosaltres que som fills d'un somiador, Joan Bosco, Com no anem a creure que són possibles els somnis. Si tots ens comprometem ho podrem aconseguir ".
 
Cristóbal parla del món que els Salesians somien: "un món sense injustícies, sense discriminació, sense desigualtats", un món en el qual totes les persones "puguem viure amb la dignitat dels fills de Déu". Per anar fent realitat aquest món, la campanya dóna suport als projectes que les tres ONGD estan desenvolupant mitjançant els projectes de Cooperació Internacional, Educació per al Desenvolupament i Voluntariat.
 
Finalment, els dos inspectors acaben el missatge expressant el lema de la campanya en castellà, català, euskera i gallec; una manera d'animar i fer partícips totes les comunitats salesianes d'Espanya.
 
A la web nohihasomnisimpossibles.org/ està desenvolupada tota la informació de la campanya, amb els projectes que dóna suport i les maneres de col·laborar-hi.
 
Com col·laborar amb "No hi ha somnis impossibles, endavant!?
  • Comprometre't amb la campanya a la teva realitat més propera: organitzant un esdeveniment solidari a la teva Casa Salesiana, al teu centre educatiu, al teu barri, a casa teva ... Ja hi ha moltes cases i escoles que s'estan sumant.
  • Donar-li difusió a la campanya de la teva Casa Salesiana, en la teva comunitat educativo-pastoral o en xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram).
  • Enviar un vídeo explicant el món que somies. A la secció "Explica'ns el teu somni" del web apareixen diverses persones i grups de Cases Salesianes estan fent arribar vídeos o missatges sobre el món que somien.
  • Fer un donatiu a favor de la campanya "No hi ha somnis impossibles, endavant!".
Més informació de la campanya solidària a nohihasomnisimpossibles.org/
Darrera modificació el Divendres, 26 Gener 2018 10:47
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi