26 Jul

Elisabeth Roura, voluntària de VOLS becada pel Diplocat

El Programa d'ajuts del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) ha atorgat una beca d'estudis a Elisabeth Roura. La periodista és una de les joves llicenciades que ha obtingut una beca d'aquest organisme per especialitzar-se en estudis migratoris i relacions interculturals.

Roura està vinculada al grup Comress des de l'any 2013, ha col·laborat en diversos projectes com a assistent d'investigació i és coautora del llibre L'ús de les xarxes socials: ciutadania, política i comunicació. La investigació a Espanya i el Brasil (2014).

La periodista vol centrar la seva carrera professional en l'àmbit de la comunicació per al canvi social, específicament en la visibilització dels fluxos migratoris d'Àfrica a Europa i l'anàlisi del paper de la comunicació en l'apoderament de les persones migrants. Roura iniciarà al setembre els estudis de European Master in Migration and Intercultural Relations, un programa Erasmus Mundus que compta amb el suport de la Comissió Europea i ha estat pioner en els estudis migratoris transnacionals.

El Programa d'ajuts del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) permet que joves llicenciats en alguna universitat catalana puguin realitzar cursos de màster o postgrau sobre relacions internacionals, d'una durada màxima d'un any, en centres universitaris especialitzats de tot el món. L'objectiu del programa és formar especialistes en relacions internacionals, promoure l'excel·lència i la internacionalització de l'educació superior a Catalunya i contribuir a que els millors estudiants puguin col·laborar en la projecció internacional de Catalunya i la seva diplomàcia pública.
Darrera modificació el Dimarts, 26 Juliol 2016 11:04
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi