02 Oct

Desperta la teva Solidaritat!

La Campanya de les ongd "No hi ha somnis impossibles" arrenca amb novetats i reptes per a aquest curs 2018-19.

Amb l'inici del nou curs, les ONGD salesianes de la Inspectoria, Solidaridad Don Bosco, VOLS i Jóvenes y Desarrollo–regió est, us interpel·len a “Despertar la vostra solidaritat” en el marc del segon any de la Campanya: "No hi ha somnis impossibles. Desperta !

Missatges clau de la Campanya

Aquest curs es llancen els següents missatges que es conviden a treballar en cada presència salesiana:

Desperta la teva empatia. Posa’t en el lloc d’aquelles persones que viuen situacions de pobresa.

Desperta la teva solidaritat. Comparteix el que tens i el que ets perquè és de justícia.

Desperta la teva consciència crítica. Coneix les causes de la pobresa i reflexiona sobre què pots fer en el teu dia a dia.

Desperta la teva esperança. El primer pas per poder canviar la realitat és creure que és possible.

Desperta la teva creativitat. Hi ha moltes maneres de canviar el món, segur que se t’acudeixen moltes idees. Des del que tens al teu voltant a qüestions més llunyanes.

Desperta el teu compromís. Recorda que el que tu no facis, es quedarà sense fer.

En aquest enllaç es pot descarregar el nou cartell de la Campanya. En breu també arribaran en format paper a les cases salesianes.

Quatre compromisos formatius 2018-19

Des de les ONGD es farà arribar durant aquest curs 2018-19 en format digital (als responsables de pastoral dels diferents ambients) material de sensibilització que permetrà treballar a cada casa salesiana els següents Dies Internacionals:

-       17 d'octubre. Dia internacional per l'eradicació de la pobresa.

-       20 de novembre. Dia universal de la infància.

-       8 de març. Dia Internacional de la dona.

-       1 d'abril. Dia mundial per l'educació.

Els materials comptaran per a cada data assenyalada de: 1 Bons dies 1 Vídeo motivador, i la proposta d'un Gest / Acció per a treballar en cada presència.

Assoliments obtinguts durant el 1r any de Campanya

Van ser molts els esforços de les cases salesianes dipositats en la Campanya durant el curs 2017-18. Des de les ONGD s'agraeix i valora molt positivament l'actitud de tants i tantes joves, famílies, professorat, alumnat de les nostres cases salesianes per construir un món millor, en el qual qualsevol somni és possible.

La recaptació obtinguda durant el curs 2017-2018 a través de les diferents donacions, va ascendir a un total de 90.958,44 €. A nivell de sensibilització a les diferents cases salesianes s'ha arribat a més de 10.000 infants i joves.

En aquest enllaç podeu accedir a la distribució dels fons de la campanya i els projectes de Cooperació Internacional on s'han destinat els fons.

Darrera modificació el Dimecres, 03 Octubre 2018 05:27
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi