08 Set

«Costa d'Ivori: compartint treball i esperança en un món més just»

Aquest és el títol de la xerrada solidària que tindrà lloc el proper 16 de setembre, a les 19:30 h, a la Sala d’Actes de Can Palauet de Mataró (c. d’en Palau, 32), en commemoració del « dia del cooperant », que se celebra avui , 8 de setembre. 

La xerrada solidària anirà a càrrec de Toni Pedraza i Marta Queraltó, cooperants i voluntaris de VOLS a la missió salesiana de Duékoué. L’acte l’organitza VOLS amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona.


En Toni i la Marta han col·laborat molt estretament a la missió i han tingut iniciatives tant interessants com aquesta http://volspaujocduekoue.blogspot.com.es/  . Fa poc que tornen a estar per aquí i vénen amb molta força per transmetre tot el que han viscut.

L’ajuntament de Mataró porta varis anys creient amb la feina que fa VOLS al sud i donant suport als projectes que realitza.

En aquests sentit, en els últims anys ha finançat un projecte d’un Centre de joves a Conakry, i en l’actualitat dóna suport a un altra  projecte d’empoderament de la dona a través de l’alfabetització i el desenvolupament rural al Benín.

D'altra banda, VOLS-Mataró està molt implicada a la ciutat, portant a terme diverses activitats de sensibilització nord-sud, entre d’altres accions.

 
Darrera modificació el Dilluns, 10 Novembre 2014 14:42
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi