08 Mai

Consum responsable a Mataró i Lleida

El passat 22 d’abril des de VOLS -Voluntariat Solidari vàrem dinamitzar als Salesians de  Mataró una sessió sobre consum responsable amb alumnes de 3er i 4rt d’ESO, i una sessió d’aproximació al fet migratori amb alumnes de batxillerat.

Aquesta sessió es va fer coincidint en el temps amb l’exposició fotogràfica que és exposada al centre sobre l’experiència a Ceuta.

D'altra banda, els passats dies 5 i 6 de maig vàrem dinamitzar a Lleida la darrera sessió sobre consum responsable, aquest cop centrada en l’alimentació, i ho vàrem fer amb els educadors i educadores del CIJCA i de la Casa Don Bosco, i amb  els voluntaris i voluntàries de VOLS-Lleida.

En la sessió ens vàrem centrar en reflexionar sobre el què mengem, si ingerim o no pesticides o aliments modificats genèticament, si prioritzem o no els productes de proximitat, ecològics o de comerç just, i els efectes que sobre les persones, l’entorn i sobre les relacions humanes té un manera o altre de consumir.  També vam conèixer què vol dir sobirania alimentària  i com es contraposa amb el concepte de seguretat alimentària.

Darrera modificació el Divendres, 08 Mai 2015 15:06
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi