25 Jun

Celebració de l'enviament de Voluntaris Internacionals d'estiu 2015

Els Voluntaris Internacionas de VOLS ja són a punt de marxa!. La celebració de l'enviament -pas previ a la marxa- es va celebrar a Barcelona, i va va tenir lloc en el Santuari de Maria Auxiliadora de Rocafort en el marc de la celebració del 125º aniversari de la presència salesiana. La celebració va ser presidida per Joan Lluís Playà, delegat de zona, i concelebrada per diversos salesians, entre ells Ramón Vera.

D'altra banda, en el marc de la coordinació de les altres ONGD de la inspectoria Salesiana de Maria Auxiliadora, Solidaridad Don Bosco y Jóvenes y Desarrollo, també van tenir lloc les cerimònies d'enviament a La Cuesta (Tenerife) en la que hi va participar el salesià i director de l'obra, Pedro Yedra, mentre que el que va tenir lloc a Alcoi (Alacant) va estar presidit per Javier Zudaire, recentment nomenat coordinador inspectorial d'Animació Missionera de la Inspectoría Maria Auxiliadora, i concelebrat pel salesià Pablo Gómez. Veure l'àlbum de fotografies dels tres enviaments.

Per primera vegada les tres ONGD salesianes de la inspectoria han organitzat un voluntariat missioner conjunt en el qual participaran 21 joves. Amplia la informació. 

 

Darrera modificació el Dijous, 25 Juny 2015 08:41
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi