14 Abr

Èxit de la cursa solidària de Sant Boi i del torneig solidari de Badalona

Més de 300 participants en la 3a Cursa Solidària de Sant Boi i 200 en el Torneig esportiu solidari de Badalona, amb Masterclass de zumba inclosa.

Aquest diumenge 10 d’abril ha estat una jornada molt especial per a l’ongd VOLS – Voluntariat Solidari , des de dues de les seves delegacions, a Sant Boi de Llobregat i Badalona, han organitzat dos esdeveniments esportius – solidaris amb l’objectiu de donar suport a la campanya “Suma’t X els drets de la infància”.

La campanya “Suma’t X els drets de la infància” és una campanya de caràcter global, mitjançant la qual es dona resposta a projectes salesians concrets de diverses zones del món on col·laboren les ONGD Solidaridad Don Bosco, VOLS i Jóvenes y Desarrollo. Encara que en un primer moment, la campanya “Suma’t” centra la seva atenció en els projectes Sumat’XSíria,  Suma’tXKandi, Sumat’XGuayaquil  i  SumatXlestevesONGD, un cop aconseguits, s’ampliaran a altres realitats i nous objectius. 
 
Tot és possible per una causa solidària i així ho ha viscut la delegació de VOLS a Sant Boi i l’escola salesiana, que de manera conjunta han organitzat la 3 ª Cursa Solidària de la ciutatamb un total de 320 participants, tot un èxit, i més tenint en compte que enguany coincidia amb la popular cursa del Corte Inglés a Barcelona. En Salva Ramos, director de l'escola salesiana i vocal de la junta local deVols Voluntariat Solidari ens ho explica al programa Dies de Ràdio de Ràdio Sant Boi.
 
I des de la delegació de VOLS – Badalona, conjuntament amb l’escola, han organitzat i han mobilitzat més de 200, en el “Torneig solidari VOLS: Mou el teu cor”, que ha comptat amb: torneig futbol sala, masterclass de zumba, concursos de bàsquet: triples i 2-ball, partits de FIFA i servei de bar. 
Darrera modificació el Dilluns, 25 abril 2016 13:33
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi