21 Mar

Cap de setmana formatiu MJS

El 12 i 13 de març va tenir lloc, als Salesians de Terrassa, el cap de setmana formatiu de la Moguda Juvenil Salesiana de Barcelona (Federació de Centres Juvenils Dom Bosco de Catalunya, Grups De Fe i ONG VOLS).

Pel matí, després de la benvinguda, els voluntaris i voluntàries van participar en el taller jocs i festa, on van aprendre jocs sense material i dinàmiques diverses per poder dur al lloc on viatjaran aquest estiu.

Per la tarda, es van seguir amb els tallers, nosaltres oferíem el taller d’aigua i sobirania alimentària, a part hi havia molts altres per poder escollir tant orientats a monitors/es, directors/es com a grups de fe.

Una vegada els tallers van acabar, vam sopar tots junts i per a finalitzar el dissabte es va fer una vetllada on hi havia diversos racons de jocs de taula, karaoke, ball, experiències de voluntariat i visionat de curts de pixar.

Diumenge al matí, el grup de Tànger va fer introducció al Darija per començar a aprendre el vocabulari bàsic: els colors, els números i preguntes essencials. Els de Ceuta i Curta durada van fer salut internacional.

Ha estat un cap de setmana molt enriquidor, hem compartit amb els altres monitors/es i hem tingut l’oportunitat d’anar fent pinya i formant-nos per a l’experiència que ens espera.

Darrera modificació el Dimecres, 20 abril 2016 13:35
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi