16 Oct

Campanya Pobresa Zero: “Una fiscalitat injusta ens empobreix”

VOLS se suma a les més de 4.200 organitzacions de l'àmbit de l'acció social i de la cooperació a Catalunya que participen a la Campanya estatal Pobresa Zero.
 
Avui, 17 d’octubre, és el Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa, i des de VOLS ens sumem al Manifest “Una fiscalitat injusta ens empobreix”.
 

 

Perquè estem d’acord, tal i com comença dient el manifest que “En un context en què la desigualtat s’estén, s’intensifica i es cronifica, volem posar el focus en les causes i aportar solucions. La gestió antisocial de la crisi global que vivim agreuja la situació i és urgent posar fre a les polítiques que polaritzen la societat i incrementen el patiment de les persones. Calen canvis radicals en dos fronts: l’obtenció dels recursos públics i la manera de gestionar-los a través dels serveis públics i el sistema de protecció social”.

Serem presents avui a l’acte central de la campanya que tindrà lloc a Barcelona. Sota el lema “Posem la primera pedra d’un nou sistema fiscal” us convoquem a tots els que pugueu a les 12 h a la plaça Letamendi, davant de l’Agència Tributària. Us animem a fer-ne la màxima difusió: www.pobresazero.wordpress.com facebook.com/PobresaZeroCat Twitter:#17O #PobresaZero #FiscalitatJusta Aquí per llegir el Document Marc de Pobresa Zero 2014

Darrera modificació el Dimarts, 10 Febrer 2015 10:53
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi