14 febrer

Campanya joves: “Em dic Martina i m’agrada el blau”

El grup VOLS-Jove, format per alumnes de Batxillerat antics alumnes de Salesians Mataró, han posat en marxa la campanya “Em dic Martina i m’agrada el blau”,per tal de lluitar contra la desigualtat de gènere i remoure consciències.

Des del mes de gener el grup treballa en la planificació d’una campanya que té com a eix conductor la visibilització de la dona. Ahir, la van presentar als #BonsDies de l'escola, explicant que  "durant la campanya es tractaran les diverses disciplines -científiques, tecnològiques, socials, humanístiques- des d'una vessant feminista i inclusiva". 

La iniciativa, impulsada pels joves, està tenint molt ressò a la ciutat, i els mitjans de comunicació ja s'han interessat per saber-ne més i han convidat als seus participants a explicar-ho. 

Al llarg de set setmanes, un grup de quinze voluntaris, tots ells alumnes o exalumnes de l’escola, prepararan les activitats, que tractaran temes en relació amb la igualtat de gènere i fer més visible la condició femenina en el decurs de la història.
Les primeres activitats es realitzaran a l'escola divendres  6 de març, durant tota la franja del matí, en totes les classes de la secundària. La jornada finalitzarà amb la lectura d’un manifest o amb la realització d’algun acte simbòlic relacionat amb la celebració del Dia Internacional de les Dones (diumenge, 8 de març).
En aquest enllaç teniu més informació.

 

 

Darrera modificació el Divendres, 14 Febrer 2020 14:04
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi