04 Des

Atreveix-te a viure una experiència de Voluntariat Internacional i Camp de Treball!

En el Dia Internacional del Voluntariat, des de VOLS animem a participar de les experiències d'estiu solidari i informem que ja es pot realitzar la inscripció fins al 10 de gener.

En el Dia Internacional del Voluntariat, VOLS, en el marc de el projecte comú Bosco Global, llancem a xarxes els hastags #Atreveix-te #AmiMhaCanviatLavida #VoluntariatInternacional #CampTreball per promoure i compartir l'oportunitat de viure un estiu solidari a través de diferents experiències de voluntariat internacional i camps de treball. Fes clic aquí per informar-te i inscriure't.

El Voluntariat Internacional es un procés enfocat al canvi personal i col·lectiu per aconseguir una reflexió crítica i transformadora del ser i fer voluntariat. Pretén centrar la mirada en l'eix local-global, en el sentit que les accions que duem a terme a la societat tenen una repercussió en el context global.

Viure una experiència de voluntariat internacional o camp de treball té dues parts clarament diferenciades. En primer lloc, un procés formatiu per reflexionar sobre la realitat social i promoure actuacions per a la justícia global i, en segon lloc, promoure el contacte amb les realitats del Sud que permeten apropar-se a contextos molt diferents al nostre.

És un viatge que s'ha d'emprendre amb obertura de ment, sense prejudicis, i amb moltes ganes d'aprendre d'altres persones. I per sobre de tot, amb l'objectiu que sigui una experiència que després serveixi per comprometre's per un món més just.

Darrera modificació el Dimecres, 04 Desembre 2019 21:55
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi