05 Mai

Arriba la Festa del Comerç Just: Desmarca't!

Desmarca’t! Hi ha alternatives. Vine a celebrar-les i ajuda’ns a difondre-les!

Arriba la quinzena edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica que s’iniciarà el 10 de maig coincidint amb el Dia Internacional del Comerç Just i comptarà amb la participació d’entitats de tot el país, entre elles les delegacions de VOLS  a Sant Boi i a Barcelona-Navas.

Aquí pots consultar les festes que pots trobar  arreu del territori català. Vine a festejar plegades que existeix el Comerç Just, un comerç que enriqueix a tothom qui juga el partit i que estableix unes regles del joc justes, que hi ha una Banca Ètica que ens permet ser coherents amb els nostres valors i principis i que estem construint plegades una Economia Social i Solidària, on totes i tots tenim un paper a jugar!

A Sant Boi: Enguany la Festa compta amb novetats destacades: tindrà lloc a la Plaça de l'Ajuntament i culminarà amb una Arrossada solidària, de comerç just i de proximitat (prèvia inscripció i al preu 7€, veure document adjunt)  i amb un concert amb Cisko Band (16h),  música africana de Senegal i de Mali feta a Barcelona.  
A més a més, durant tot el matí es realitzaran diverses activitats infantils (taller de circ amb la companyia Los Herrerita i nombrosos tallers infantils al voltant del comerç just ) i la ja tradicional Fira d'entitats, que enguany comptarà amb la participació de: Fundació Kassumay, Associació Projecte Smara, Fundació Juan Ciudad, Creu Roja-Sant Boi, Vols Voluntariat Solidari, Associació d'Amistat San Miguelito Sant Boi, Cooperacció, Ensenyament Solidari, Amizade Junts amb Moçambic, AUPA Associació Units per Ajudar, Fundació Vicente Ferrer i Casal d'Amistat Català- Cubà.

Al districte de Sant Andreu (Barcelona): el dissabte 10 s’iniciarà la Jornada amb elfutbolí gegant, després tindrà lloc el lliurement de premis del concurs de relats, a les 12h es donarà llectura al manifest i a continuació tindrà lloc la Xerrada sobre la situació del comerç just a Palestina i Líban. A les 13h hi haurà degustació de cuscús i tabulé. També les Entitats del Consell de Solidaritat i Cooperació dels districte muntaran la Fira d’entitats.

A més, t’animem a llegir el Manifest, mirar l’Espot i fer un cop d’ull al Diari de la Festa. Més informació a www.festacj.org, a facebook i seguint els hastags #festacjbe o #Desmarcat a twitter.

Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi