CAMPANYA MUNDIAL PER L’EDUCACIÓ

La Campanya Mundial per l'Educació (CME) és una Coalició Internacional d' ONG, sindicats del món educatiu, centres escolars i moviments socials de tot tipus, compromesos amb el dret a l'educació. Aquesta coalició neix amb l'objectiu d'exigir i responsabilitzar als governs de l'accés i compliment del dret a l'educació de tots i totes, reflectit pràcticament a totes les declaracions, fòrums i cimeres internacionals.

La CME promou l'educació com un dret humà bàsic.

Treballem en xarxa, fomentant les aliances per promoure el dret a l'educació a través de la incidència política, donar seguiment a les polítiques de cooperació per a educació i fer propostes per al seu millorament, i difondre, sensibilitzar i educar la societat sobre l'incompliment del dret a l'educació en els països del Sud.

Cada any la campanya fixa la seva atenció en un aspecte concret i elabora uns materials didàctics per aprofundir sobre l'estat de l'educació i implicar-nos de manera activa, adreçats a totes les edats.

 

 

translation spanishкомплексное продвижение сайтов оптимизациялазер от принтераникас официальныйdenver ppcпечи дляскачать взлом wififree online games uk only